Tanker i en taxi

Da jeg i 1990 returnerede til Danmark efter mit piloteventyr i Alaska, var målet at joine et af de store flyselskaber og nyde godt af de mange flyvetimer, jeg havde fået i logbogen. Tidens økonomiske lavkonjunktur ville dog noget andet. Det var ganske enkelt umuligt at få job som pilot på de europæiske breddegrader på det tidspunkt i historien. Men da der som bekendt skal mad på bordet, besluttede jeg mig for at erhverve et taxikørekort og havde som ide, at jeg ville køre hyrevogn i det københavnske, indtil mit drømmejob som pilot havde indfundet sig. Skæbnen ville, at det aldrig skete, og således var jeg på en måde tvunget til at køre taxi i store dele af min tyvere, fordi jeg skyldte banken en forfærdelig masse penge i forbindelse med pilotuddannelsen. Heldigvis fik jeg med tiden afviklet gælden og kunne starte forfra på en ny uddannelse.

I 2013 fik jeg en ubændig lyst til at køre taxi igen engang imellem for at opleve det fascinerende rum, der følger af at være taxichauffør. Et rum, hvor folk er søde, grimme, sjove, inderlige og alt muligt andet. Mit andet eventyr som taxichauffør fandt således sted fra 2013-2015, hvorfra disse blogindlæg stammer. Min familie synes, jeg skal køre taxi igen engang imellem, så de kan godte sig ved de læseoplevelser, der følger. Det kommer nok ikke til at ske, da mit liv er så fyldt af andre projekter. Men man ved jo aldrig. Måske en dag.

God læselyst.

Da jeg i 1990 returnerede til Danmark efter mit piloteventyr i Alaska, var målet at joine et af de store flyselskaber og nyde godt af de mange flyvetimer, jeg havde fået i logbogen. Tidens økonomiske lavkonjunktur ville dog noget andet. Det var ganske enkelt umuligt at få job som pilot på de europæiske breddegrader på det tidspunkt i historien. Men da der som bekendt skal mad på bordet, besluttede jeg mig for at erhverve et taxikørekort og havde som ide, at jeg ville køre hyrevogn i det københavnske, indtil mit drømmejob som pilot havde indfundet sig. Skæbnen ville, at det aldrig skete, og således var jeg på en måde tvunget til at køre taxi i store dele af min tyvere, fordi jeg skyldte banken en forfærdelig masse penge i forbindelse med pilotuddannelsen. Heldigvis fik jeg med tiden afviklet gælden og kunne starte forfra på en ny uddannelse.

I 2013 fik jeg en ubændig lyst til at køre taxi igen engang imellem for at opleve det fascinerende rum, der følger af at være taxichauffør. Et rum, hvor folk er søde, grimme, sjove, inderlige og alt muligt andet. Mit andet eventyr som taxichauffør fandt således sted fra 2013-2015, hvorfra disse blogindlæg stammer. Min familie synes, jeg skal køre taxi igen engang imellem, så de kan godte sig ved de læseoplevelser, der følger. Det kommer nok ikke til at ske, da mit liv er så fyldt af andre projekter. Men man ved jo aldrig. Måske en dag.

God læselyst.