Terapeutisk grupperejse
til magiske Koh Tao

Drømmer du også om i en gruppekontekst

at kunne kombinere det sårbare, det inderlige

og det besværlige med et ophold/ferie

på en af verdens lækreste øer?

Så læs videre

Det ligger ikke helt fast, men februar/marts 2022 eller 2023 arrangerer vi en grupperejse til Koh Tao i Thailandbugten, hvor nedenstående elementer vil være på menuen.

En grupperejse, hvor man både har gruppeterapi – og altså kan skabe et fortroligt rum hinanden imellem, hvor der er plads til at dele de besværligheder, man går rundt med på sin inderside, behandling af krop, måske ærlig ansigtsløftning, hvis man er til den slags, bevidst yoga, eklektisk kropstræning, ernæringsterapi – og samtidig har adgang til alt det, en eksotisk ø i øvrigt kan tilbyde.

En af yndlingscafeerne på Sairee Beach

”Kravet” for at deltage er ikke, at man er fuldstændig traumatiseret, absolut ikke, men det adskiller sig fra en ”almindelig badeferie” eller øvrige wellnessophold på fx Sri Lanka og den slags deri, at der arbejdes med vores indersider i en terapeutisk kontekst, i især grupperegi, men også på individuelt plan efter behov. Så at være bekendt med eller i det mindste ønske at arbejde med dig selv på den vis, er altså et ”krav”.

Og selvfølgelig vil det være masser af muligheder for at slå sig løs på fantastiske Koh Tao med snorkling, hvor man på to-tre meters dybde kan opleve kæmpeskildpadder close up, fisketure og adgang til et rigt miljø af forskellige fisk, hiking, at udforske øen på scooter, bjj-træning eller muay thai, yoga, hænge ud på nogle af verdens lækreste strande, eller om aftenen hygge sig på stedets mange barer osv. Så håbet fra vores side er at skabe et ophold og en ferie, hvor sjov og seriøsitet kan gå hånd i hånd, og hvor man kan rejse hjem med fornemmelsen af at have haft et pragtfuldt ophold og samtidigt fået en masse ting på plads i sig selv, hvor man har fået arbejdet med sin krop i en både terapeutisk, kropsbehandlende og ernæringsmæssig kontekst og måske endda også fået 10-12 nye venner.

Hvorfor tage helt til Thailand for det?

Jeg – Jimmy – er skrupforelsket i Thailand og ikke mindst Koh Tao. Simpelthen. At opholde mig i det land gør noget ganske særligt ved mit sind og min krop. Maden er fantastisk, menneskene er venlige og imødekommende og smilende, klimaet er varmt og indbydende, strandene får en til at klukle af begejstring, snorkling er et helt kapitel for sig, hvor man svømmer med eksotiske fisk, kæmpeskildpadder og måske har et flygtigt møde med en sorttippet revhaj og selvfølgelig

kan opleve de følsomme og fascinerende koraller.

Undertegnedes begejstrede møde med to kæmpeskildpadder

Men måske ikke mindst, at alting er en fjerdedel af prisen end i København. Seriøst. En latte koster seks kroner. Yes. Seks kroner eller 30 bhat. Et måltid mad på en af øens førende restauranter, hvor man fx kan beværtes med stegt ris og en bred palet af fisk, samt et par gode øl og en dessert koster højst 60 kroner eller 300 bhat. Højst. Og så er der massagedelen. Hvis man har betænkeligheder i forhold til prostitution og massage, er det på Koh Tao ikkeeksisterende. I hvert fald efter undertegnedes erfaring. Til gengæld er massagen på øen af høj kvalitet med kvinder, der virkelig kan deres håndværk, og som for det meste er uddannede på en af skolerne i Chiang Mai. Og igen. 300 bhat koster det i gennemsnit for en times masse. Det er 50 kr. 50! For. En. Times. Massage. Måske en invitation til på daglig basis at give sig selv den luksus.

Nå.

Udsigt fra Mango Bay

Ovenstående er altså efter min opfattelse terapi i sig selv. Men hvad nu, hvis man sammensætter det med et ærligt og nøgent rum, hvor man som gruppe får skabt en så høj grad af tryghed, at der er plads til at dele sine ”skæve” sider og opleve at få et både terapeutisk lederskab som støtte og samtidig opleve en gruppe, som arbejder for og med en? Måske det er opskriften på en helt anden type terapeutisk forvaltning, hvor ens kroppe kan trække vejret på anden vis, og hvor sindet anderledes kan slappe af og restituere.

Hvad får du for pengene?

Prisen er ikke lagt fast endnu, da der jo – i disse tider – kan ske meget fra nu af og et eller to år frem i tiden:

 • Flyrejse
 • Ophold
 • Gruppeterapi
 • Individuelt terapi efter behov
 • Mindst en BAM-behandling af krop
 • En ”ærlig ansigtsløftning”, hvis man er til det
 • Yoga
 • Meditation og mindfullness

Klisterbånd + Gopro7 + scooter = så kører det

Shark Bay, hvorfra vi snorkler efter hajer og skildpadder

 • Bevidst vejrtrækning (bl.a. Wim Hof,  Firebreathing, hjerteåndedræt, Breath Smart)
 • Ernæringsterapi efter behov
 • Eklektisk kropstræning, som er en kombination af yoga, dynamisk træning med elementer fra alle mulige genrer
 • Og så forhåbentlig et pragtfuldt ophold på en af verdens dejligste øer

Send os et uforpligtende beep

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os en uforpligtende melding om din interesse – og et par linjer om dig, hvem du er, og hvad din interesse for en sådan rejse er. Der er som sagt intet forpligtende ved en sådan melding, men i forhold til rejsetidspunkt er det rart for os at få en fornemmelse for den potentielle interesse.

”Os” er mig, Jimmy Hansen, og en af mine kære kvindelige kolleger, som navnemæssigt tidsnok kommer til figurere på dette pergament.

Klassisk longboat fra Sairee Beach

Kontakt

Copyright © Jimmy Hansen 2020