Mand: jeg skammede mig

Er en mand på 49 år. Syntes selv at jeg har prøvet mange ting her i livet, men der var noget der manglede!

Mente ikke jeg levede mit liv fuldt ud. Mente jeg kunne meget mere end hvad tilfældet var.

Har tidligere arbejdet med mig selv i et personligt udviklingsforløb for ca. 10 år siden. Syntes jeg nu her 10 år senere, at jeg var gået i stå.

Besluttede mig i november 2012  for at komme i gang med et personligt udviklingsforløb.

Ønskede at udfordre mig selv mere. Havde lyst til at finde ud af hvad jeg kunne. Ret hurtigt i terapiforløbet blev det klart for mig, at jeg simpelthen ikke kunne komme  i kontakt med min mave, kunne ikke komme i kontakt med min følelser. Det var kaos, med stor frustration til følge. Vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Følte mig anderledes og skammede mig over at være sådan som jeg var.

Gennem samtaler, meditation, åndedrætsøvelser er det lykkedes mig at få en kontakt med min mave. Det har været en stor omvæltning, meget overvældende lige pludselig at finde ud af………… at det er så fedt at kunne føle.

En del bøger er blevet læst efter anbefalinger at Jimmy. Det har været en lang og spændende rejse i mit følelsesliv, ja selve udviklingsforløbet har været meget givende. Det har været godt for mig at læse bøger om emner jeg aktivt har arbejdet med i udviklingsforløbet.

I dag mediterer jeg hver dag min 10 min. Mange gange af meget længere varighed. Det giver mig adgang til mit følelsesliv på en hel ny måde. Det vil sige, jeg har stadig svært ved at føle og formidle mine følelser ud til dem jeg er sammen med.

Troede en overgang det var fordi jeg var generet, men har simpelthen ikke kunnet føle, har ikke kunnet være i det, gættede mig frem til hvad jeg mente der var mest passende i situationen, i stedet for at mærke/føle efter.

Det kan lyde rystende, men det tog desværre 49 år for mig at lære at føle! Det er mit nye liv!

Forskellige øvelser har gjort stor indtryk på mig. Kan nævne “mødet med mig selv som barn” Et meget rørende møde.

Meditationsøvelser i forbindelse med læsning af bogen “Kast lys over skyggen” hvor jeg blandt andet møder min skyggeside. I starten var det vildt skræmmende. Svært at erkende min skyggeside. Har det stadig svært med min skyggeside, men langsomt er jeg ved at erkende den, prøver at bruge min skyggeside positivt i livet.

Terapiforløbet har været helt fantastisk lærerigt.  De mange øvelser, meditationer sammen med læsning af relevante bøger om emner jeg har arbejdet med, har været rigtigt godt. Fået en god forståelse om mig selv, og er blevet støttet på en god måde i hele terapiforløbet.

Er en mand på 49 år. Syntes selv at jeg har prøvet mange ting her i livet, men der var noget der manglede!

Mente ikke jeg levede mit liv fuldt ud. Mente jeg kunne meget mere end hvad tilfældet var.

Har tidligere arbejdet med mig selv i et personligt udviklingsforløb for ca. 10 år siden. Syntes jeg nu her 10 år senere, at jeg var gået i stå.

Besluttede mig i november 2012  for at komme i gang med et personligt udviklingsforløb.

Ønskede at udfordre mig selv mere. Havde lyst til at finde ud af hvad jeg kunne. Ret hurtigt i terapiforløbet blev det klart for mig, at jeg simpelthen ikke kunne komme  i kontakt med min mave, kunne ikke komme i kontakt med min følelser. Det var kaos, med stor frustration til følge. Vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Følte mig anderledes og skammede mig over at være sådan som jeg var.

Gennem samtaler, meditation, åndedrætsøvelser er det lykkedes mig at få en kontakt med min mave. Det har været en stor omvæltning, meget overvældende lige pludselig at finde ud af………… at det er så fedt at kunne føle.

En del bøger er blevet læst efter anbefalinger at Jimmy. Det har været en lang og spændende rejse i mit følelsesliv, ja selve udviklingsforløbet har været meget givende. Det har været godt for mig at læse bøger om emner jeg aktivt har arbejdet med i udviklingsforløbet.

I dag mediterer jeg hver dag min 10 min. Mange gange af meget længere varighed. Det giver mig adgang til mit følelsesliv på en hel ny måde. Det vil sige, jeg har stadig svært ved at føle og formidle mine følelser ud til dem jeg er sammen med.

Troede en overgang det var fordi jeg var generet, men har simpelthen ikke kunnet føle, har ikke kunnet være i det, gættede mig frem til hvad jeg mente der var mest passende i situationen, i stedet for at mærke/føle efter.

Det kan lyde rystende, men det tog desværre 49 år for mig at lære at føle! Det er mit nye liv!

Forskellige øvelser har gjort stor indtryk på mig. Kan nævne “mødet med mig selv som barn” Et meget rørende møde.

Meditationsøvelser i forbindelse med læsning af bogen “Kast lys over skyggen” hvor jeg blandt andet møder min skyggeside. I starten var det vildt skræmmende. Svært at erkende min skyggeside. Har det stadig svært med min skyggeside, men langsomt er jeg ved at erkende den, prøver at bruge min skyggeside positivt i livet.

Terapiforløbet har været helt fantastisk lærerigt.  De mange øvelser, meditationer sammen med læsning af relevante bøger om emner jeg har arbejdet med, har været rigtigt godt. Fået en god forståelse om mig selv, og er blevet støttet på en god måde i hele terapiforløbet.