Jeg kan ikke komme

Hej.

Jeg er en mand sidst i 20erne som er kommet i den ”triste” situation at jeg ofte efterhånden, ikke kan komme under sammenleje med en pige, og nogen gangen ”dør” penissen helt!

Jeg har aldrig haft problemer før, jeg skal knap kigge på en pige så rejser den sig, jeg har aldrig taget stoffer eller haft nogle sygdomme.

Har tidligere været i et forhold på knap 10 år, og her (og inden det) var der ingen problemer, kunne komme efter 5 minutter og nogle gange hurtigere.
Vi gik så fra hinanden får ca. 2 år siden og må indrømme jeg har været sammen med en del piger efterfølgende!
Men efter bruddet, er det som om jeg kan holde længere og længere for hver gang jeg har sex, og blev nogle gange virkelig nød til at kæmpe for at komme, men nu er den helt gal! Nu kan jeg nogle gange slet ikke komme, uanset hvor hårdt jeg prøver, og til sidst så ”dør” penissen, og jeg kan ikke få den op igen!

Jeg er begyndt at se en pige de seneste par uger, og jeg tænder virkelig på hende, hun er en drømmepige for mig, og vi udlever virkelig mine og hendes sexfantasier.
Men de seneste par gange har jeg bare ikke kunne komme, uanset hvor hårdt jeg har prøvet, og penissen går død for mig, og kan ikke gennemføre sammenlejen, (det sker efter ca. 1 – 1½ times)
Hun prøver virkelig alt for at få gang i den, putter den i munden, gnider sig op af mig, men intet sker, den vil bare ikke mere!

Hvad kan årsagen være til sådan noget, at man ikke kan komme, og hvorfor dør penissen for mig? Det er virkelig et slag på min manddom, og har aldrig haft problemer som dette før! Håber nogen kan hjælpe!
P.s. Det skal måske nævnes, når jeg gør det alene er der ingen problemer.

Hilsen A

Hej A

Tak for dit brev.

Det er næsten uden tvivl noget psykisk, eftersom du ikke har onaniproblemer, og at den tidligere upåklageligt har leveret varen.

Umiddelbart tænker jeg, at det handler om bruddet med din kæreste for to år siden. Har du fået ”ryddet op i det”? Var det et gensidigt ønske? Hvilke udfordringer har du oplevet emotionelt i kølvandet?

Pikken er en følsom fætter, så hvis der er knas på øverste etage, kan det tit få konsekvenser for dens ydeevne. Faktisk mere, end vi mænd går rundt og tror.

Den gode nyhed er, at det som sagt ikke er noget fysisk, og det næsten med 100 pct. sikkerhed kan kureres. Den langhårede nyhed er, at du nok skal i gang med en form for indre psykologisk arbejde for at finde sammenhængen mellem din ”tilstand” og årsagen og betræde en sti, som får dig tilbage på ”ret køl”. Og det er meget ofte meget individuelt, hvad der skal til.

Jeg havde selv samme problem på et tidspunkt i livet, og en af mine terapeuter præsenterede mig for ideen om, at det kunne handle om mental kontrol, altså at jeg var for meget i ”mit hoved”, når jeg dyrkede sex, og havde for mange forventninger til mine lagenpræstationer. Den ide resonerede sindssygt godt hos mig og ledte mig ud på en længere rejse, hvor jeg blandt andet måtte sande, at jeg led af præstationsangst i forhold til kvinder, og at det i øvrigt havde en masse røde tråde langt tilbage i tiden.

Noget af ”medicinen” for mig var, at jeg skulle slippe selvkritikken og de mange forventninger og begynde kognitivt at fokusere på værdsættelse. Altså at der trods alt var masser af ting, som fungerede… pikken kunne blive stiv, vi kunne elske, der var dejlig oralsex og masser af knus… Det næste skridt var så at blive kommunikativ gennemsigtig over for min partner og fortælle om, hvilke bekymringer der boede i mig. Og det var nok det vigtigste skridt, eftersom jeg dermed tog nogle elefantskridt ud af skammen. Og om skammen siger man jo, at den ikke tåler dagens lys og kærlighed. Det er virkelig en af sindets klamme fætre (hvis den altså fylder for meget) og kan i den grad binde en på hænder og fødder. Men da først jeg fik knækket den kode, kunne jeg seriøst påbegynde min rejse mod seksuel frihed.

Så: Først de indre erkendelser og så modet til at være åben omkring dem.

Det, jeg skitserer med min historie, er meget udbredt som ”forklaring” på det fænomen ikke at kunne få udløsning, men det behøver altså ikke nødvendigvis gælde for dig. Der kan være helt andre faktorer på spil. Så du skal med andre ord ikke give op, hvis min historie ikke lige rammer plet, men insistere på at finde din sti i det og ud af det.

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke.

Bedste hilsener, Jimmy

 

Hej.

Jeg er en mand sidst i 20erne som er kommet i den ”triste” situation at jeg ofte efterhånden, ikke kan komme under sammenleje med en pige, og nogen gangen ”dør” penissen helt!

Jeg har aldrig haft problemer før, jeg skal knap kigge på en pige så rejser den sig, jeg har aldrig taget stoffer eller haft nogle sygdomme.

Har tidligere været i et forhold på knap 10 år, og her (og inden det) var der ingen problemer, kunne komme efter 5 minutter og nogle gange hurtigere.
Vi gik så fra hinanden får ca. 2 år siden og må indrømme jeg har været sammen med en del piger efterfølgende!
Men efter bruddet, er det som om jeg kan holde længere og længere for hver gang jeg har sex, og blev nogle gange virkelig nød til at kæmpe for at komme, men nu er den helt gal! Nu kan jeg nogle gange slet ikke komme, uanset hvor hårdt jeg prøver, og til sidst så ”dør” penissen, og jeg kan ikke få den op igen!

Jeg er begyndt at se en pige de seneste par uger, og jeg tænder virkelig på hende, hun er en drømmepige for mig, og vi udlever virkelig mine og hendes sexfantasier.
Men de seneste par gange har jeg bare ikke kunne komme, uanset hvor hårdt jeg har prøvet, og penissen går død for mig, og kan ikke gennemføre sammenlejen, (det sker efter ca. 1 – 1½ times)
Hun prøver virkelig alt for at få gang i den, putter den i munden, gnider sig op af mig, men intet sker, den vil bare ikke mere!

Hvad kan årsagen være til sådan noget, at man ikke kan komme, og hvorfor dør penissen for mig? Det er virkelig et slag på min manddom, og har aldrig haft problemer som dette før! Håber nogen kan hjælpe!
P.s. Det skal måske nævnes, når jeg gør det alene er der ingen problemer.

Hilsen A

Hej A

Tak for dit brev.

Det er næsten uden tvivl noget psykisk, eftersom du ikke har onaniproblemer, og at den tidligere upåklageligt har leveret varen.

Umiddelbart tænker jeg, at det handler om bruddet med din kæreste for to år siden. Har du fået ”ryddet op i det”? Var det et gensidigt ønske? Hvilke udfordringer har du oplevet emotionelt i kølvandet?

Pikken er en følsom fætter, så hvis der er knas på øverste etage, kan det tit få konsekvenser for dens ydeevne. Faktisk mere, end vi mænd går rundt og tror.

Den gode nyhed er, at det som sagt ikke er noget fysisk, og det næsten med 100 pct. sikkerhed kan kureres. Den langhårede nyhed er, at du nok skal i gang med en form for indre psykologisk arbejde for at finde sammenhængen mellem din ”tilstand” og årsagen og betræde en sti, som får dig tilbage på ”ret køl”. Og det er meget ofte meget individuelt, hvad der skal til.

Jeg havde selv samme problem på et tidspunkt i livet, og en af mine terapeuter præsenterede mig for ideen om, at det kunne handle om mental kontrol, altså at jeg var for meget i ”mit hoved”, når jeg dyrkede sex, og havde for mange forventninger til mine lagenpræstationer. Den ide resonerede sindssygt godt hos mig og ledte mig ud på en længere rejse, hvor jeg blandt andet måtte sande, at jeg led af præstationsangst i forhold til kvinder, og at det i øvrigt havde en masse røde tråde langt tilbage i tiden.

Noget af ”medicinen” for mig var, at jeg skulle slippe selvkritikken og de mange forventninger og begynde kognitivt at fokusere på værdsættelse. Altså at der trods alt var masser af ting, som fungerede… pikken kunne blive stiv, vi kunne elske, der var dejlig oralsex og masser af knus… Det næste skridt var så at blive kommunikativ gennemsigtig over for min partner og fortælle om, hvilke bekymringer der boede i mig. Og det var nok det vigtigste skridt, eftersom jeg dermed tog nogle elefantskridt ud af skammen. Og om skammen siger man jo, at den ikke tåler dagens lys og kærlighed. Det er virkelig en af sindets klamme fætre (hvis den altså fylder for meget) og kan i den grad binde en på hænder og fødder. Men da først jeg fik knækket den kode, kunne jeg seriøst påbegynde min rejse mod seksuel frihed.

Så: Først de indre erkendelser og så modet til at være åben omkring dem.

Det, jeg skitserer med min historie, er meget udbredt som ”forklaring” på det fænomen ikke at kunne få udløsning, men det behøver altså ikke nødvendigvis gælde for dig. Der kan være helt andre faktorer på spil. Så du skal med andre ord ikke give op, hvis min historie ikke lige rammer plet, men insistere på at finde din sti i det og ud af det.

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke.

Bedste hilsener, Jimmy