Jeg er ikke værd at elske

Mand, 48 år

Jeg har gået i terapi i mange år, da jeg som barn blev seksuelt misbrugt.

Hos Jimmy Hansen oplever jeg, at det for første gang er lykkes at komme ned i mit hjerte og at få mit hjerte til at tale sammen med min hjerne. Det lyder højt, men tro mig det er meget svært. Jeg har i terapien med Jimmy været nede i det mørkeste dyb, der hvor alt er stor og ser håbløst ud: Jeg føler mig lille, ubetydelig, en der kan bruges, en der ikke er værd at elske – heller ikke af mig selv.

Det er de mørke følelser jeg altid har flygtet fra ved at dulme med mad, vin og kolde seksuelle oplevelser.

Jimmy konfronterede mig med mine sorteste tanker, så jeg mærkede følelserne og begyndte at kunne være med dem, selvom jeg græd og stammede, når jeg skulle tale om dem. Denne konfrontation står som det helt centrale og vigtigste i min terapi.

Jeg oplever nu, at når jeg er helt alene og de sorte følelser kommer (for det gør de!!!), at jeg kan rumme dem og forholde mig til dem uden at de skal dulmes væk med vin. Det betyder, at jeg nu er i stand til at komme videre i mit liv, herunder få den faste kæreste jeg altid har drømt om.

Alt dette ville ikke være sket uden Jimmys hjælp. Det vil jeg altid være taknemmelig for.

Mand, 48 år

Jeg har gået i terapi i mange år, da jeg som barn blev seksuelt misbrugt.

Hos Jimmy Hansen oplever jeg, at det for første gang er lykkes at komme ned i mit hjerte og at få mit hjerte til at tale sammen med min hjerne. Det lyder højt, men tro mig det er meget svært. Jeg har i terapien med Jimmy været nede i det mørkeste dyb, der hvor alt er stor og ser håbløst ud: Jeg føler mig lille, ubetydelig, en der kan bruges, en der ikke er værd at elske – heller ikke af mig selv.

Det er de mørke følelser jeg altid har flygtet fra ved at dulme med mad, vin og kolde seksuelle oplevelser.

Jimmy konfronterede mig med mine sorteste tanker, så jeg mærkede følelserne og begyndte at kunne være med dem, selvom jeg græd og stammede, når jeg skulle tale om dem. Denne konfrontation står som det helt centrale og vigtigste i min terapi.

Jeg oplever nu, at når jeg er helt alene og de sorte følelser kommer (for det gør de!!!), at jeg kan rumme dem og forholde mig til dem uden at de skal dulmes væk med vin. Det betyder, at jeg nu er i stand til at komme videre i mit liv, herunder få den faste kæreste jeg altid har drømt om.

Alt dette ville ikke være sket uden Jimmys hjælp. Det vil jeg altid være taknemmelig for.