BAM

Body all mind står det for og refererer til tanken om det holistiske perspektiv. At krop og psyke hænger sammen og er gensidigt påvirkende. Når jeg bevidst kritiserer mig selv, og hvad jeg er på indersiden, påvirker det kroppen og dens mange systemer i en negativ retning. Og modsat; når jeg udøver medfølelse med min inderlighed, bruger min analytiske sans til at have respekt for kroppens uendeligt komplicerede urværk, og når jeg er i nuet i et flow, at så får det positive konsekvenser på kryds og tværs.

Redskaber, der kan indgå:

Pulsering, dybdemassage, ledfrigørelse, akutryk, yoga på briks, bevidst åndedræt, muskel-organ-arbejde, zoneterapi, greb fra thaimassage, fokus på meridianer, diverse kropsspejlinger, tanker om ernæring, opmærksomhed på nerver, hormoner, enzymer, det hele tilsat et følgeskab af fænomenologisk psykologisk nærvær.