En dag får jeg min egen skønne familie

Jeg har af flere omgange gået i terapi igennem mit 32 årige liv. Første gang i forbindelse med min mors sygdom, efterfølgende i forbindelse med hendes død da jeg var 19 år gammel og senere i forbindelse med den spiseforstyrrelse jeg fik i kølvandet på min mors død. Alle forløb har været fantastiske og har givet mig hjælp og mod på livet. Men alle 3 forløb har også været koncentreret om et bestemt område (sorg og spiseforstyrrelse). Der har derfor aldrig rigtig været tid og rum til at fokusere på nuet og de udfordringer som hverdagen bød på. Så da jeg for lidt over et år siden i forbindelse med et kortere, men meget stormfuldt forhold oplevede udfordringer (angst og uforklarlig ked-af-det-hed) ift. at være forelsket og tæt på et andet menneske, kontaktede jeg Jimmy. At det lige blev Jimmy var lidt af en tilfældighed, men jeg har ikke fortrudt det et eneste øjeblik. Jimmy har fået mig til at forstå mine uforklarlige reaktioner, min angst for at binde mig til en mand, min spiseforstyrrelses kobling til min opvækst, mine forældres alkoholmisbrugs indflydelse på hvordan jeg har indarbejdet nogle, dengang gavnlige, men i dag uhensigtsmæssige handlemåder og reaktionsmønstre som gør, at jeg arbejder over evne og glemmer at lytte til mine egne behov. Jimmy har bl.a. ved hjælp af meditation og kropslige øvelser, gjort mig bedre til at komme ned og mærke min krop og mine behov og hjulpet mig til at udtrykke dem. Der er stadig noget vej tilbage, men med Jimmy er jeg i trykke hænder og jeg ved at jeg nok skal nå dertil, hvor gamle handlemønstre skiftes ud med nyere og sundere som tager afsæt i mine behov. I det lange løb, ved jeg at mit arbejde hos Jimmy vil betyde, at vil tiltrække de rigtige og sunde mænd, så jeg en dag kan finde mig en skøn kæreste og få min egen lille familie.

Jeg har af flere omgange gået i terapi igennem mit 32 årige liv. Første gang i forbindelse med min mors sygdom, efterfølgende i forbindelse med hendes død da jeg var 19 år gammel og senere i forbindelse med den spiseforstyrrelse jeg fik i kølvandet på min mors død. Alle forløb har været fantastiske og har givet mig hjælp og mod på livet. Men alle 3 forløb har også været koncentreret om et bestemt område (sorg og spiseforstyrrelse). Der har derfor aldrig rigtig været tid og rum til at fokusere på nuet og de udfordringer som hverdagen bød på. Så da jeg for lidt over et år siden i forbindelse med et kortere, men meget stormfuldt forhold oplevede udfordringer (angst og uforklarlig ked-af-det-hed) ift. at være forelsket og tæt på et andet menneske, kontaktede jeg Jimmy. At det lige blev Jimmy var lidt af en tilfældighed, men jeg har ikke fortrudt det et eneste øjeblik. Jimmy har fået mig til at forstå mine uforklarlige reaktioner, min angst for at binde mig til en mand, min spiseforstyrrelses kobling til min opvækst, mine forældres alkoholmisbrugs indflydelse på hvordan jeg har indarbejdet nogle, dengang gavnlige, men i dag uhensigtsmæssige handlemåder og reaktionsmønstre som gør, at jeg arbejder over evne og glemmer at lytte til mine egne behov. Jimmy har bl.a. ved hjælp af meditation og kropslige øvelser, gjort mig bedre til at komme ned og mærke min krop og mine behov og hjulpet mig til at udtrykke dem. Der er stadig noget vej tilbage, men med Jimmy er jeg i trykke hænder og jeg ved at jeg nok skal nå dertil, hvor gamle handlemønstre skiftes ud med nyere og sundere som tager afsæt i mine behov. I det lange løb, ved jeg at mit arbejde hos Jimmy vil betyde, at vil tiltrække de rigtige og sunde mænd, så jeg en dag kan finde mig en skøn kæreste og få min egen lille familie.