En behandling er

Zoneterapi

Nogle minutters lette zoneterapeutisk berøringer. Det virker afstressende og via de zoneterapeutiske punkter kan det give et par fingerpeg om, hvor din krop ellers trænger til opmærksomhed. Anspændthed i ansigt hænger også sammen med anspændthed i krop.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage af ansigt med bold og fingerspidser. Dybt afslappende.

Psykisk fordybning med aromaer

Aromaer kommunikerer med det limbiske system. Dette bruges i rummet til både at kæle for duftsansen og som et fordybende og meditativt greb til afslapning.

Japansk lifting

Inspireret af både japansk og kinesisk akupressur, samt sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker. Zoneterapipunkterne i ansigtet er ligesom under fødderne forbundet til resten af kroppen, og når der arbejdes med disse punkter, arbejdes der også med deres tilhørende organ, muskel, bindevæv osv. Japansk lifting er således både forfriskende og ”løftende” for ansigtet, og samtidigt en indirekte behandling af det tilhørende væv.

Lymfepulsering og drænage

Inden for kropsbehandlingens verden er pulsering og det aktive arbejde med lymferne centralt. Når der er et godt veneflow og god gennemstrømning i lymferne, forhindrer vi, at ting staser sig op og skaber furore. En lymfepulsering i forbindelse med ansigtsterapi vil være kontakt med fødder (og lægge), de store lymfeknuder ved brystbenet, samt halsens to store lymfeløb langs siderne. Ligesom alt andet hud på kroppen, har ansigtet brug for næring og ilt til at fremstå levende og spændstig, hvilket et godt lymfeflow hjælper til.

Brug af Gua Sha sten

Gua Sha-massage er en meget gammel kinesisk metode, der kan lindre spændinger og smerter. Traditionelt skrabede man på kroppens meridianbaner med en sten, så kroppens energier derved forblev i balance. I dag bruges teknikken vidt og bredt inden for skønhedsbranchen, fordi den er så givtig for hud og ansigt. Blandt andet øger den blodcirkulation og lymfedrænage (og herunder fjernelse af affaldsstoffer), hvilket giver mere glød, minimerer rynker og sikrer en renere hud.  

Buccinator-massage

Ansigtets 24 mimiske muskler former vores mimik og er dermed vigtige for, hvilket udtryk vi sætter, og indtryk vi giver. Når vi arbejder med ansigtsyoga, er det ikke mindst dette sted i vores krop, der er interessant, fordi stærke og afspændte mimiske muskler sørger for at holde huden ”oppe” og afholder dermed rynker fra at forme. Det er i øvrigt også nogle af disse overvejelser, man gør sig ved brug af botox. Buccinator-musklen er en af de dybeste af de mimiske muskler, og når den bruges og samtidig afspændes, får man fat på nervus facialis, som forbinder sig til de øvrige af musklerne i denne muskelloge. Denne type massage er lidt intens og kilder i ansigtet. Men behagelig nok.

Facial cupping

Endnu en metode, der har sine rødder i traditionel kinesisk medicin. I en ansigtsløftningskontekst bruger vi suget fra sugekopperne til at øge blodcirkulationen, hvilket afspænder muskler, forøger cellereparation og i øvrigt stimulerer hud og modvirker rynker.

Brug af ultralydsmaskine

Som sidste greb i behandlingen benyttes ultralydsmaskine, hvis ”lyd” gennemtrænger overhud og er behandlende for under- og læderhud. Dette er med til at genvinde hudens elasticitet og spændstighed. Til dette bruges ansigtsmaske og serum.

Efter behov

Hvis du ønsker en kort 5 minutters snak om ansigtsyoga, og hvilke øvelser, der i forhold til dit ansigt og dine ønsker kan give mening, er det med i prisen. Også en ultrakort introsnak om kost kan inkluderes. Dog hvis du ønsker dette sidste emne rullet lidt mere seriøst ud, må du bestille en særskilt session om ernæring.