at slippe andres domme

Mand 46 år

Jeg har gået i terapi hos Jimmy igennem et års tid. Forløbet har vekslet mellem real terapi, visualiseringer, meditationer og almindelig samtale. Afhængigt af min dagsform og hvad der lige fyldte hos mig. Udviklingen er kommet i etaper og nogen gange helt uventet. jeg kunne møde til terapien og egentligt ikke have noget på hjertet men da jeg gik derfra havde det alligevel rørt noget og jeg var flyttet et andet sted hen end før jeg kom.

Jimmy formår altid at finde og arbejde med de ømme steder. igennem det forgangne år er der løftet mange sten og min rygsæk er blevet lettet for meget af dens last. de sidste par måneder har været helt fantastiske og positive. Jeg ser mange ting på en anderledes måde i dag end for et år siden. Det betyder at jeg føler mig meget mere autentisk overfor mig selv og i mit møde med andre. jeg tør at se mig selv i øjnene og åben give udtryk for hvad jeg tænker uden at være bange for andres domme og at vi måske er uenige. processen har til tider føltes langsom men over tid mærkes effekten.

Mand 46 år

Jeg har gået i terapi hos Jimmy igennem et års tid. Forløbet har vekslet mellem real terapi, visualiseringer, meditationer og almindelig samtale. Afhængigt af min dagsform og hvad der lige fyldte hos mig. Udviklingen er kommet i etaper og nogen gange helt uventet. jeg kunne møde til terapien og egentligt ikke have noget på hjertet men da jeg gik derfra havde det alligevel rørt noget og jeg var flyttet et andet sted hen end før jeg kom.

Jimmy formår altid at finde og arbejde med de ømme steder. igennem det forgangne år er der løftet mange sten og min rygsæk er blevet lettet for meget af dens last. de sidste par måneder har været helt fantastiske og positive. Jeg ser mange ting på en anderledes måde i dag end for et år siden. Det betyder at jeg føler mig meget mere autentisk overfor mig selv og i mit møde med andre. jeg tør at se mig selv i øjnene og åben give udtryk for hvad jeg tænker uden at være bange for andres domme og at vi måske er uenige. processen har til tider føltes langsom men over tid mærkes effekten.